Slice Pizza

 

 

Välkommen till Slice Varvet!

 

 

 

Pizza Ikon
Book Button Ikon
Bar Ikon

Take away

TIPS! Innan ni kommer till oss, ställ ugnen på maxvärme ca 275-300 grader. Släng in pizzan i den varma ugnen, gärna på en varm plåt/sten, ca 30-45 sekunder när ni kommer hem. Då återfår degen lite av sin luftiga och mjuka egenskap som den har direkt ur den vedeldade ugnen och gör en napolitansk pizza speciell.

Naturligtvis går vår pizza att äta direkt som den är!


Bokningssystemet 

På Slice jobbar vi med ett bokningssystem för att ni enkelt ska se när eran pizza är redo och om det finns lediga degar för dagen. 

Du måste inte boka hos oss men ofta är det fullbokat och ibland är väntetiden lång. Därför underlättar det att boka på hemsidan, då är det bara att glida in och hämta upp eran pizza på utsatt tid. 

För att boka bord ringer ni oss på 0920-940 94, då lägger vi in en bokning åt er. Där rekommenderar vi att man kommer 10 minuter innan utsatt tid för att kunna bestämma vilken pizza ni vill ha. 

Drop in? Det går självklart bra att komma förbi och se om det finns lediga degar, vi erbjuder gott sällskap och god dryck i väntan på maten.

 

Jobba hos oss?

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Skicka in din ansökan på jobb@slice-pizza.se

Middle Bar Ikon

Pizzorna

Den absolut viktigaste komponenten till en napolitansk pizza är degen. Vi använder en väldigt liten mängd jäsmedel och låter degen jäsa i rumstemperatur under cirka 24 timmar.

Detta för att alla små processer som sker i degen under jäsningen ska få arbeta klart och göra degen lättsmält och luftig efter att ha bakats i ugnen. Mjölet vi använder tillverkas i Neapel och består enbart av vete.

Vi har en handmurad napolitansk pizzaugn där vi håller en temperatur mellan 480-500 grader när pizzorna bakas.


Våra Restauranger

B J Ö R K S K A T A N
V A R V E T

Kreera web&design Logo